Palvelut

» Palvelut

PQR haastaa ja erottuu, teemme asiakasläheistä yhteistyötä projektin alusta loppuun. Sinulle asiakkaana tarjoamme aina kustannustehokkaita ratkaisuja. Saat aina huomattavaa lisäarvoa kaupan päälle; se on meidän tapamme toimia.

Huomattavan teknisen pätevyyden ja monivuotisen kokemuksen omaavat insinöörit hallitsevat tekniset ratkaisut ja tästä syystä voit täydellisesti luottaa toimintaamme koko toimeksiannon aikana.

LVI-suunnittelu

LVI-suunnittelu

Miellyttävä sisäilma oikealla energiankäytöllä on toimintamme ydin. LVI on yksi kattavimmista asennusaloista ja tämä heijastuu työssämme PQR:ssä. Toimintamme kattaa tekniset alueet kuten lämpö ja kylmä, ilmastointi, saniteetti, kaasu, paineilma ja kosteus.
Lue Lisää
Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Yhteiskuntarakenteemme käyttää yhä enenevässä määrin sähköä ja teleteknisiä järjestelmiä. PQR suunnittelee ja laatii sähkö- ja teleteknisiä ratkaisuja rakennusprosessin eri vaiheissa ottamalla huomioon oikean lähestymistavan, turvallisuuden ja ympäristön.
Lue Lisää
Energiasimulointi

Energiasimulointi

Energia-arviointi on erittäin tärkeä vaihe rakennusprojektin käynnistyessä. PQR avustaa asiakkaitaan varhaisessa vaiheessa, jolloin energialaskelmien ja elinkaarianalyysien avulla on vielä mahdollista vaikuttaa rakenteisiin ja ylläpitojärjestelmiin.
Lue Lisää
Valosuunnittelu

Valosuunnittelu

Valosuunnittelu on osa arkkitehtuuria. Viime vuosien lisääntynyt energiatietoisuus on vauhdittanut valaistustekniikan kehitystä, joka tänä päivänä tarjoaa suuren määrän uusia ratkaisuja.
Lue Lisää
3-D visualisointi

3-D visualisointi

Hallitsemme 3D-visualisoinnin viimeisimmän tekniikan apunamme sopivat työkalut ja tietotaito. Koordinointi tapahtuu projektoinnin yhteydessä 3D:nä, joka minimoi virheet työmaalla.
Lue Lisää
Muut palvelut

Muut palvelut

Laadimme myös inventointeja, tila-arviointeja ja toimenpide-ehdotuksia projektin varhaisessa vaiheessa. Näiden palveluiden lisäksi toimitamme luonnollisesti myös taloudellisen arvion ja laskelman päätöksenteon tueksi.
Lue Lisää
PQR-logo

Päätoimipaikka Suomessa
Oy PQR Consult AB
Lars Sonckin kaari 12
02600 Espoo, Suomi

YHTEYDENOTTOLOMAKE