Työpaikat

» Työpaikat

Mahdollisuuksia

Haluatko olla mukana kehittämässä luovinta ja jännittävintä talotekniikan alalla toimivaa yritystä? Meissä yhdistyvät pienen yrityksen luovuus ja lyhyet päätöksentekoväylät sekä suuremman yrityksen turvallisuus ja rakenne. Päätät itse kehityksestäsi – tässä saat tukea ja valmennusta mentorinasi toimivalta kokeneelta työntekijältä.

Työntekijät keskipisteessä
Juuri työntekijämme tekevät yrityksestämme ainutlaatuisen. Kullakin työntekijällä on oma taustansa, ja on tärkeää, että jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi. PQR:ssä jokaisella on vapaus ilmaista mielipiteensä. Kuuntelemme tarkasti toisiamme, ja huolehdimme jokaisen yksilön kehityksestä.

Haemme lvi-suunnittelijaa TAMPEREEn toimistolle.

Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä projektien parissa. Motivoitunut, palveluhenkinen ja monitaitoinen henkilöstömme on menestyksemme perusta. Yrityksemme panostaa erityisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja huomioitu olennaisena osana yrityksemme strategiaa.

Lisäksi yrityksemme tarjoaa:

  • vakituisen työn ja kilpailukykyisen palkkatason ja edut
  • joustavan työajan
  • monipuoliset jatko- ja lisäkoulutusmahdollisuudet
  • ammattitaitoisen ja avustavan henkilöstön
  • koulutusta erikoisohjelmien käyttöön

Odotamme sinulta LVI-insinöörin koulutustaustaa lvi-suunnittelusta talotekniikka-alalta. Voit olla vastavalmistunut tai sitten sinulla on muutaman vuoden työkokemus. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta tiimityö onnistuu sinulta myös. Työssäsi tulet olemaan suoraan yhteydessä asiakkaisiimme, joten palveluhenkisyys on ensiarvoisen tärkeää sekä taito tulla toimeen eri sidosryhmien kanssa.

Hakijalta edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa sekä CadMatic ja/tai MagiCad-sovellusten osaamista.

Aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

LVI-osaston päällikkö
Mikko Ilvesmäki p. 050 5911587
mikko.ilvesmaki@pqr.fi

Toimitusjohtaja
Peter Sundelin p. 040 5543338
peter.sundelin@pqr.fi

PQR-logo

Päätoimipaikka Suomessa
Oy PQR Consult AB
Lars Sonckin kaari 12
02600 Espoo, Suomi

YHTEYDENOTTOLOMAKE