Uutiset

» Uutiset
PQR ON LUOTETTAVA KUMPPANI

PQR ON LUOTETTAVA KUMPPANI

Oy PQR Consult AB, y-tunnus: 23526101 kuuluu Dun & Bradstreetin alhaisimpaan riskiluokkaan 1. Suomessa ja Pohjoismaissa sekä myös kansainvälisesti tunnettu Dun & Bradstreetin alhaisin riskiluokitus 1. ovat asiakkaille, kumppaneille ja muille sidosryhmille osoitus yrityksen toiminnan laadusta ja kyvykkyydestä selviytyä taloudellisista velvoitteista.

lue lisää
LVI-osasto kasvaa jälleen

LVI-osasto kasvaa jälleen

Diplomi-insinööri Miia Kyyhkynen aloitti LVI-osastolla 1.11.2021. Miia toimii sekä suunnittelijana että projektipäällikkönä. Toivotamme sekä Miian että Victorin tervetulleiksi kasvavaan joukkoomme!

lue lisää
HENKILÖKUNTAMME KASVAA

HENKILÖKUNTAMME KASVAA

Insinööri Victor Friman on palkattu Espoon toimiston LVI-osastolle lokakuussa 2021. Victorin työtehtäviin kuuluu mm. LVI-suunnittelu.

lue lisää
Esittelyssä: PQR:n toimisto Tampere

Esittelyssä: PQR:n toimisto Tampere

Vuodesta 2019 lähtien Insinööritoimisto Mikko Ilvesmäki on ollut osa PQR-konsernia. Osaamme kaiken asuintalojen linjasaneerauksista: onhan meillä yli 20:n vuoden kokemus sekä useamman sadan kohteen referenssit. Uutena osa-alueena meillä on myös sähköpuolen osaamista. Muita erikoisosaamisia ovat maalämpöjärjestelmien sekä erilaisten hybridijärjestelmien suunnittelu. Toimistomme sijaitsee Viinikankadulla 47. Odotamme innolla yhteydenottoanne! Toimitusjohtaja Mikko Ilvesmäki, p. 050 5911587, s-posti: mikko.ilvesmaki@pqr.fi

lue lisää
Haemme Tampereelle LVI-suunnittelijaa

Haemme Tampereelle LVI-suunnittelijaa

Odotamme sinulla olevan insinöörikoulutuksen suunnittelu-alalta. Sinulla voi olla muutaman vuoden kokemus alalta tai voit olla vaikka vastavalmistunut. Aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja

lue lisää
TOIMINTAMME JATKUU NORMAALISTI

TOIMINTAMME JATKUU NORMAALISTI

PQR palvelee asiakkaitaan normaalisti Covid-19-viruksesta huolimatta. Sekä asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Toimimme osaltamme niin hyvin kuin pystymme, ettei koronavirus pääse leviämään. Toimistomme ovat avoinna ja työskentelemme normaalisti. Seuraamme tarkasti kaikkia koronavirukseen liittyviä ohjeita ja työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä etätöitä tehtävien niin salliessa tai työskennellä toimistotiloissa huolehtien turvaväleistä. Teemmepä sitten työmme […]

lue lisää
Suomen-vahvimmat-platina

Suomen-vahvimmat-platina

Oy PQR Consult AB on saavuttanut korkean Rating Alfa-luottoluokituksen vuosina 2014-2019. Luokitus on merkki yrityksen pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

lue lisää
PQR avaa toimiston Tampereelle

PQR avaa toimiston Tampereelle

PQR on avannut toimiston Tampereelle, Oy PQR Consult Mikko Ilvesmäki AB. Osoite on Viinikankatu 47, 33800 Tampere. Toimitusjohtaja Mikko Ilvesmäellä on pitkä ura LVI-alalla ja hänet tavoittaa numerosta 050 5911587.

lue lisää
PQR-logo

Päätoimipaikka Suomessa
Oy PQR Consult AB
Lars Sonckin kaari 12
02600 Espoo, Suomi

YHTEYDENOTTOLOMAKE