Muut palvelut

» Palvelut » Muut palvelut
gang-1745933_1920

Laadimme myös inventointeja, tila-arviointeja ja toimenpide-ehdotuksia projektin varhaisessa vaiheessa. Näiden palveluiden lisäksi toimitamme luonnollisesti myös taloudellisen arvion ja laskelman päätöksenteon tueksi. Meillä on kokemusta monentyyppisistä projekteista ja teemme suunnitelmia esimerkiksi asuntoja, hotelleja, toimistoja, kouluja ja sairaaloita varten. Asiakkaitamme ovat muun muassa kiinteistönomistajat, isännöitsijät, asunto-osakeyhtiöt ja rakennusurakoitsijat.

Tarjoamme asiakkaillemme optimoituja rakennusteknisiä ratkaisuja ja teemme tiiviisti yhteistyötä arkkitehtien, rakennesuunnittelijoiden ja muiden eri projekteihin osallistuvien toimijoiden kanssa.

PQR:n vankan asiantuntemuksen ja BIM (Building Information Modelling) -tietomallinnuksen avulla rakennamme jokaisesta työn alla olevasta rakennuksesta digitaalisen mallin. Lisäämme malliin kaikki tärkeät projektikohtaiset tiedot. Ohjelman monimuotoisuuden ja mallinnuksessa olevien tietojen avulla voimme tarkastella kaikkia asennuksia yksityiskohtaisesti, testata eri ratkaisuja ja suorittaa simulaatioita – tämä kaikki visualisoituna 3D:nä, joten eri vaihtoehdoista voidaan keskustella havainnollisesti asiakkaiden kanssa. Näin voimme optimoida ratkaisumme ja välttää kalliit virheet.

PQR-logo

Päätoimipaikka Suomessa
Oy PQR Consult AB
Lars Sonckin kaari 12
02600 Espoo, Suomi

YHTEYDENOTTOLOMAKE