Historia

» Historia

YRITYKSEMME HISTORIA

PQR perustettiin vuonna 1984 ja toimipisteemme sijaitsevat Espoon Leppävaarassa, Tampereella, Ruotsissa Tukholmassa (Kista ja Nacka), Uppsalassa, Göteborgissa, Malmössa ja Katrineholmissa. Lisäksi kaksi toimipistettä sijaitsevat Houstonissa (USA) ja Sao Paolossa (Brasilia).

Perustamisestaan lähtien yhtiö on kasvanut ja laajentanut tarjontaansa monilla palveluilla. PQR:llä on tänä päivänä käytössään 200 huippuosaamisen konsulttia rakennus- ja talotekniikan alalla voidakseen tarjota asiakkailleen optimaalisen ratkaisun kyseessä olevaan projektiin.

PQR on toiminut Suomessa vuodesta 2011 ja on tänä aikana kasvanut ja tullut tunnetuksi alalla. Riippumatta Suomessa vaihtelevista suhdanteista olemme onnistuneet kasvattamaan sekä liikevaihtoa että asiakaspiiriä.

Olemme alusta lähtien panostaneet laadukkaaseen huippuosaamiseen ja ammattitaitoon, mikä on osoittautunut ainoaksi oikeaksi tieksi menestykseen.

Suomen toimipisteissä työskentelee tätä nykyä yli 20 henkilöä, joista viisitoista on LVI-tekniikan ja kolme sähköalan sunnittelijaa. Kasvamme edelleen ja vahvistamme toimintaamme, erityisesti energiasäästöpuolella kasvu on huomattavaa.

PQR-logo

Päätoimipaikka Suomessa
Oy PQR Consult AB
Lars Sonckin kaari 12
02600 Espoo, Suomi

YHTEYDENOTTOLOMAKE