OY PQR CONSULT AB

Kansainvälinen asiantuntija mutta paikallinen toimija

Keitä olemme?

PQR on globaali yritys, jolla on vahva perusta ja laaja palveluvalikoima. Meillä on laaja kokemus ja asiantuntemus useilla eri toimialoilla. Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia ratkaisuja, jotka on räätälöity heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Toimipisteitämme löytyy useista eri maista, ja se mahdollistaa paikalliset ratkaisut ja globaalin ulottuvuuden. Ruotsalaiset perintöarvomme – rehellisyyden, luotettavuuden ja innovaatioiden arvostaminen – ohjaavat toimintaamme. Asiakkaamme ovat meille ensisijaisia ja teemme kaikkemme ymmärtääksemme heidän tarpeitaan ja tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun. Kestävä kehitys on meille tärkeää ja työskentelemme jatkuvasti ympäristövaikutuksemme minimoimiseksi ja yhteiskuntavastuumme parantamiseksi.

Mitä teemme?

PQR on erikoistunut energia-, LVI-, sähkö-, valaistus- ja rakennusautomaatiosuunnitteluun. Työskentelemme tiiviisti asiakkaiden kanssa ymmärtääksemme heidän tarpeitaan ja kehittääksemme ratkaisuja, jotka vastaavat näihin haasteisiin. Suunnittelutyössämme pyrimme ratkaisuihin, jotka edistävät kiinteistöjen kestävää kehitystä pitkällä tähtäimellä. Tarjoamme laajan valikoiman LVI- ja sähköalan palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme kaikenlaisissa projekteissa. Palveluihimme kuuluvat LVI- ja sähkösuunnittelu, energiasimulointi, valosuunnittelu, 3D-visualisointi ja projektinjohto.

Miksi valita juuri meidät?

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Teemme kaikkemme ymmärtääksemme asiakkaidemme tarpeita ja tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun. Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista asiantuntemusta ja palvelua. Kestävä kehitys on meille tärkeä arvo ja työskentelemme jatkuvasti ympäristövaikutuksemme minimoimiseksi ja yhteiskuntavastuumme parantamiseksi. Suomessa PQR on toiminut vuodesta 2011 alkaen. Tänä aikana olemme vakiinnuttaneet asemamme luotettavana ja ammattitaitoisena kumppanina suomalaisille asiakkaillemme. Olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet auttaa lukuisia yrityksiä ja organisaatioita saavuttamaan heidän tavoitteensa. Asiakkaitamme ovat yksityiset kiinteistöomistajat, kaupungit ja suuret institutionaaliset kiinteistösijoittajat.

PQR-logo

PQR tarjoaa teknistä neuvontaa ja asiantuntevaa konsultointipalvelua talotekniikkaan liittyen. Tarjoamme konsultaatiota ja laadimme laadukkaita, kustannustehokkaita ja optimaalisia teknisiä kokonaisratkaisuja uusiin ja jo olemassa oleviin järjestelmiin. Oltuamme jo 30 vuotta alalla olemme vakiinnuttaneet hyvät suhteet niin rakentajiin, rakennuttajiin kuin asentajiinkin tarjoamalla nerokkaita sekä teknisesti kestäviä ratkaisuja; oli sitten kyse pienimuotoisesta vuokralaistoiminnasta tai uudisrakentamisesta.

Yksi voimavaroistamme on yhteistyö toimipisteiden välillä, mikä auttaa organisaatiotamme sopeutumaan erikseen jokaista projektia varten. Pitkäaikainen kokemuksemme erityyppisistä rakennusprojekteista tekee meistä luontevan kumppanin rakennusprosessissa. Pitkäaikainen ja luotettava liikekumppanuus on meille erittäin tärkeää.

REFERENSSIT

Mannerheimintie 160

Mannerheimintie 160

Sijainti: Helsinki
Koko: 400 m²
Tila: valmistui 2023

Tiedot: Toimistotilan muutossuunnittelu.
Karsikkokuja 15

Karsikkokuja 15

Sijainti: Vantaa
Koko: 400 m²
Tila: valmistuu 2024

Tiedot: Toimistotilan muutossuunnittelu, 15 uutta hammaslääkärin vastaanottohuonetta ja niitä palvelevat tukitilat.
Stella Nova

Stella Nova

Sijainti: Espoo
Koko: 145 m²
Tila: valmistuu 2024

Tiedot: Toimistotilan muutossuunnittelu, radiologin käyttöön.
PQR-logo

Päätoimipaikka Suomessa
Oy PQR Consult AB
Lars Sonckin kaari 12
02600 Espoo, Suomi

YHTEYDENOTTOLOMAKE